Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

16039

16039

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Poolen, Wilma

Bijbelstudie

Frea Kroese

02-04-2016

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Ik heb het boek al twee keer gepakt en er doorheen gebladerd. Ik besluit om een dag in mijn agenda te kiezen om ermee te beginnen. Het voelt als een nieuw schrift aan het begin van het schooljaar. Vol beloften en vol verwachting op wat komen gaat, wat ik leren of beleven zal. Ik zou deze recensie moeten schrijven als ik erdoorheen ben, maar ik vermoed dat me dat echt een behoorlijke tijd zal kosten, omdat ik het echt wil doen, ik wil elke oefening helemaal volbrengen en de opdrachten allemaal uitvoeren. De vormen die genoemd en uitgelegd worden, zijn uitnodigend en uitdagend.

Ik verwacht dat ik sommige gedeelten van de Bijbel beter zal doorgronden als ik dit boekje van Wilma serieus neem en ermee aan de slag ga. Het is een werkboek, maar het belooft verdieping, plezier, kennisvermeerdering, focus, nabijheid van mezelf en van God, inspiratie, groei.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.