Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

13074

13074

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Schouten, Saskia

Christelijke roman

Elsbeth de Jager

11-10-2013

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Rhodante is een jonge vrouw die op haar werk in een boekhandel de schrijver Halewijn leert kennen. Ze hebben meteen een klik en zetten, met enige hindernissen van de techniek, hun kennismaking voort via mobiel en computer.

Rhodante gaat in het recreatieteam van een camping werken en ontmoet daar tot haar grote verrassing en vreugde Halewijn opnieuw. Ze vinden elkaar helemaal. Dit leidt tot jaloezie van haar vriendin Verana, die ondanks herhaalde pogingen van Rhodante hun vriendschap verbreekt.

Rhodante en Halewijn groeien snel naar elkaar toe. In het verhaal komt dit natuurlijk over. Deze intimiteit zorgt echter voor grote problemen, niet alleen bij Rhodante en Halewijn, maar ook in hun relatie tot zijn ouders. Daartegen steekt Rhodantes moeder, net tot geloof gekomen, heel positief af.

De schrijfster weet beide hoofdfiguren, Rhodante en Halewijn, zo te beschrijven dat ze helemaal voor de lezer gaan leven. Het enige wat mij af en toe wat afleidde van dit prachtige verhaal was de ongewone keuze van namen.

Verder vind ik het boek een enorme aanrader en hoop ik op een vervolg!

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 2 Reacties op: Schrijversliefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.