Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20009

Liefde door scherven heen

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Scholten, Esther

Biografisch verhaal

Saskia Schouten

24-01-2020

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Dromend van haar prins op het witte paard, ontmoet ze Martim. Zijn leven is vanaf zijn jeugd erg heftig geweest. Esther wil niets liever dan voor hem zorgen en hem liefde geven. Ze is ervan overtuigd dat ze voor elkaar geschapen zijn. Martim gaat regelmatig naar de kroeg voor de gezelligheid. Hoewel
Esther het graag wil, krijgen ze geen relatie. Die krijgt ze wel met Geert, met wie ze gaat samenwonen. Ondanks dat ze twijfels heeft, trouwt ze met hem en krijgen ze twee kinderen.

Het huwelijk eindigt in een scheiding. Esther heeft intussen Martim weer ontmoet en trekt bij hem in. Hij heeft kinderen uit een eerdere relatie. Dat wordt een samenzijn met veel moeite en problemen. Martims kinderen worden bij hen weggehaald. Martim kan dat niet verwerken en hij begint te drinken. Esther blijft van hem houden maar het wordt steeds moeilijker. Moet ze bij hem weggaan?

Dit is het levensverhaal van de auteur. Een hartverscheurend relaas waarin de enorme problemen die een verslaving met zich meebrengt, op een aangrijpende manier beschreven worden.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.