Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

12111

laat zien wie je bent

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Boogerd, Petra

Christelijk themaboek

Saskia Schouten

14-11-2012

4.5 out of 5 stars

BESTEL

Recensie

In dit mooi uitgevoerde boek laat de auteur zien hoe wij volledig tot ons recht kunnen komen. "Hou op te zijn wie je was, word wie je bent!" is een boeiende uitspraak die Boogerd ergens gelezen heeft.

Hoe vaak geven we sociaal gewenste antwoorden en denken we dat we ons op een bepaalde manier moeten gedragen? God wist wat Hij deed toen Hij ons maakte en het is zijn wens dat we volledig tot ons recht komen. Iedereen is uniek. We moeten kleur bekennen en laten zien wie we zijn.

In korte duidelijke hoofdstukken worden verschillen items behandeld zoals:

  • zelfbeeld
  • durf jezelf te zijn
  • kies je kleur
  • kies je stijl

Het stukje over kleuren in de Bijbel is erg interessant. Het stukje over kleur en persoonlijkheid gaat over de kenmerken van lente-, zomer, herfst- en wintertypes.

Volgens het boek zou ik een zomertype zijn wat karakter betreft, en van pastel- en grijstinten houden. Dit klopt echter niet, want ik hou juist van felle kleuren zoals die meer bij een herfsttype passen. Er worden praktische tips gegeven zoals make-up adviezen, kledingadviezen, huidverzorgingsadviezen. Het is al met al een interessant, kleurrijk boekje dat de moeite waard is om te lezen en zoals het boek aangeeft- het is een echt doeboek.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.