Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202256

Het perfecte plaatje

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Karen Kingsbury

roman

Saskia Schouten

23-06-2021

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Voor de buitenwereld vormen Noah en Emily het perfecte stel. Noah post al hun gelukkige momenten op Instagram en andere sociale media en ze krijgen steeds meer volgers. Noah is er steeds meer mee bezig. Emily kan er niet meer tegen dat hij meer aandacht aan zijn - meest vrouwelijke – volgers besteedt dan aan zijn gezin. Ze besluiten er een punt achter te zetten. Op de avond dat Noah zijn koffers pakt, vlucht Emily met de kinderen naar Kari Taylor-Baxter. Bij haar en haar man heeft ze met Noah Bijbelstudies gevolgd. Bij Kari vindt ze een luisterend oor maar Kari zit zelf ook ergens mee.

Het verhaal begint op de laatste dag van het huwelijk van Noah en Emily. Er volgens flashbacks die heel uitgebreid zijn. Dan krijgt Noah bijzondere dromen en het leidt ertoe dat hij ervan overtuigd is dat hij nog steeds enorm veel van Emily houdt. Hij kan zich niet voorstellen dat hij bij haar weg is gegaan.

Eerst vond ik geen vaart zitten in het verhaal omdat er steeds teruggekeken wordt. Door wat Noah ervaart, wordt het verhaal heel boeiend en is het boek moeilijk weg te leggen.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.