Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

09042

Het donkerste uur

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Warren, Susan May

Christelijke roman

Frea Kroese

29-09-2009

4 out of 5 stars

BESTEL

Recensie

Team Hope-serie deel 2, zelfstandig te lezen vervolg op Duistere nacht.

Will Masterson is op jacht naar de waarheid op verschillende manieren. Hij is nog maar net een relatie met God begonnen en tegelijkertijd is hij met de gevaarlijkste operatie van zijn leven bezig: er achter komen wat een terroristennetwerk in het land van plan is te doen. De spiegel om steeds meer waarheid in zijn leven te laten regeren komt op zijn weg in de vorm van Dannette, een lid van Team Hope, die in hetzelfde gebied op zoek gaat naar de tweede sleutel van de waarheid: de dochter van een terroristenleider.

Dannette komt zelf ook veel waarheid tegen, over haar eigen emoties met betrekking tot haar verleden. Will helpt haar inzien dat liefhebben niet een zaak is van afstand houden en hard werken, maar meer van echte betrokkenheid en moed.

Dit tweede deel van de serie Team Hope is spannender geschreven dan het eerste. Je wilt gewoon dat de hoofdpersonen zowel echte vrede vinden als echte liefde bij elkaar. Er zijn behoorlijk wat letterlijke hobbels op de weg, maar gelukkig is de dochter van de terroristenleider niet iemand die met zich laat spotten en ze besluit op het goede moment om de opleiding, die haar vader haar heeft gegeven te gebruiken om in ieder geval enige levens te redden.

 

Spannend, spannend, spannend....

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Een reactie op: Het donkerste uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.