Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17026

Exit USA

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Peters, Suzanne

Liefdesroman

Saskia Schouten

28-03-2017

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Lana en Pascal wonen al jaren samen. Dan gebeurt er iets waardoor Lana het meteen uitmaakt met hem. Ze betrapt hem met een andere vrouw. Ze geeft hem geen kans om het uit te leggen maar stuurt hem direct weg. Omdat het zijn huis is waar ze wonen, zit er niets anders op dan zelf te vertrekken. Bij haar ouders wonen is geen optie want haar moeder wil maar niet begrijpen waarom Lana Pascal geen tweede kans geeft. Lana trekt in bij haar vriendin Floor.

Tevens boekt ze een reis naar de Verenigde Staten, iets wat ze al jaren wilde. Net als ze op Schiphol contact krijgt met een leuke man, Rowan, die met dezelfde reis meegaat, ontdekt ze dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt. Even overweegt ze om niet in het vliegtuig te stappen maar ze besluit ervoor te gaan en Pascal te negeren. Maar of dat zal lukken?

Dit is een vlotlezende roman waarin een mooie beschrijving wordt gegeven van de Verenigde Staten. Het is duidelijk te merken dat de auteur daar zelf is geweest. Als lezer krijg je een goede indruk van verschillende bezienswaardigheden. Tot bijna aan het eind blijft voor de lezer de vraag of Lana weer met Pascal verdergaat of dat ze met Rowan een relatie krijgt.

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.