Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

19045

Dubbelleven

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Blackstock, Terri

Christelijke thriller

Frea Kroese

23-04-2019

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Juliët Cole hoort hoe haar man wordt doodgeschoten, terwijl ze op hem wacht op de parkeerplaats waar hij een verhuiswagen terugbrengt. Ze rent naar hem toe, maar elke hulp komt zal te laat komen. Het blijkt bijna direct dat het om een afrekening gaat en langzamerhand komt Juliët erachter dat haar man niet zo’n keurige christelijke echtgenoot is als hij altijd leek te zijn. Juliët heeft al enkele jaren ervaring met recherchewerk omdat ze bij een detectivebureau werkt, samen met haar zus. Haar andere zus is advocaat. Met vereende krachten werken ze eraan om de moordenaar te pakken te krijgen en liever nog de opdrachtgever van de moordenaar. Het wordt een race tegen de onmogelijkheden en de klok omdat meerdere partijen uit zijn op het enorme vermogen dat Bob Cole heeft achtergelaten. En als het om zo veel geld gaat, blijkt dat er niet zo veel mensen overblijven die je echt kunt vertrouwen.

Een bijzondere thriller, waarin blijkt dat het leven ingewikkeld is en de weg van misstappen zomaar een onomkeerbare blijkt te zijn. Christen en crimineel, kan dat eigenlijk wel? En hoe kun je je levenspartner ooit vergeven dat hij er een geheim leven op na hield dat hem het leven heeft gekost? Als je alleen achterblijft met je zoons en je het niet meer kunt bespreken, wat doet dat met je?

Doordat iedereen van het detectivebureau familie is of dicht betrokken, wordt het emotioneel wel iets te beladen. Maar aan de andere kant is er de warmte en de wil om het echt op te lossen.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.