Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17118

Belofte van licht

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Faria, Jolanda de

Christelijke roman

Saskia Schouten

08-09-2017

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Emma en Marion zijn een tweeling. Het botert niet tussen de zussen. Marion heeft aan de universiteit gestudeerd en Emma heeft een hbo-opleiding gedaan. Hierdoor is ze in de schaduw van haar zus komen te staan. Doordat ze geen werk kon vinden, bleef ze noodgedwongen thuis wonen en werd ze de onbetaalde huishoudster.

In tegenstelling tot haar zus had Emma wekelijks contact met tante Bea, tot zij overleed. Emma erft het huis en de winkel die erbij hoort en Marion erft een paar meubels en schilderijen.

Emma besluit om in het huis van tante Bea te gaan wonen en een winkel te beginnen in cadeau-artikelen en brocante. Ze laat de hele boel verbouwen en komt daardoor in contact met architect Phillip van Zuylenveld. De aantrekkingskracht tussen hen wordt steeds groter maar beiden worstelen ze met hun verleden. Zullen ze daar ooit los van komen?

Deze roman is een vervolg op “Verborgen bloesem”, het debuut van deze auteur. Het boek leest vlot en laat zich moeilijk wegleggen. Het geloof komt er op een mooie, natuurlijke manier in naar voren.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.