Boekrecensies vanuit christelijk perspectief
Kris Tavernier
Kris Tavernier
 

Ik ben Kris Tavernier en woon in Brugge (België). Ik ben gehuwd met Stephanie en heb twee dochters.

Mijn eerste boek ‘Jezus vinden in de tabernakel’ verscheen in 2007. Daarna volgden ‘Van zondaar tot zoon’ (2009) en ‘Over de maatschappij die komen zal …’ (2011). Als e-book verschenen ‘Jakobus in vogelvlucht’ (2010) en ‘Boekrollen in Openbaring’ (2013). Daarnaast mocht ik artikels en columns schrijven voor verschillende christelijke magazines. Verder heb ik artikels geschreven die beschikbaar zijn op internet, en dat doe ik nog steeds.
Mijn interesse van boeken gaat voornamelijk uit naar literatuur met een aanzienlijk aandeel Bijbeluitleg. Vooral boeken die ook aandacht hebben voor de cultuur-historische context, gebruiken, rites, gewoonten en taalgebruik van destijds weten mij te boeien. Maar ook een roman of thriller en boeken met getuigenissen vanuit de verdrukte kerk kunnen zeker mijn interesse opwekken. Ik kan ook best genieten van waargebeurde verhalen of levensverhalen.
Ik had tevens het voorrecht om een boek en meer artikels van anderen te redigeren. Het recenseren van boeken vind ik ook leuk om te doen. Daarmee hoop ik nieuwe uitgaven onder de aandacht te brengen zodat lezers die er deugd kunnen van hebben ook hun weg vinden naar het boek.

Klik HIER voor een overzicht van boeken die door Kris zijn gerecenseerd.

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.